Armats de Mataró presenta la seva Setmana Santa 2024 a la ciutat.

Divendres dia 26 es va presentar a la ciutat els cartell, la revista i les novetats d’Armats de Mataró per aquesta Setmana Santa del 2024.
L’acte es va fer en les instal·lacions de Mataró Connecta de la plaça de la Muralla, un espai acollidor i preparat per potenciar els teixits culturals de Mataró amb els seus ciutadans. L’acte va estar retransmès per Mataró-Audiovisual, va comptar amb la presencia de la gran majoria de representants de les entitats de Setmana Santa ¡ de les junta de la Federació Catalana de Passions i Associació Comissió de Setmana Santa, d’entre altres entitats mataronines i foranes entre el públic assistent.

Com a conductor de l’acte el President d’Armats de Mataró Sr. Joaquim Valls va anar donant la paraula a cada ponent en el següent ordre. Revista 2024 núm 26. Va parlar Sr. David Montalbán en qualitat de compositor, seguidament es va presentar el “Banderer d’Honor” d’enguany sent el Sr. Anastasi Codosal Jato l’armat va dirigir unes emotives paraules als assistents, posteriorment va ser la presentació del Cartell de “Processó Nit de Silenci” aquest any com autor el SR. Didac Fernández actual president de la Comissió de Setmana Santa, que per problemes de afonia el va substituir la Vicepresidenta Sra. Rebeca Marin en la ponència.

Desprès es va presentar el cartell de “La Passió: Últims dies de Jesús” a càrrec del seu creador el Sr. Sergi Valls Llinàs i finalitzada la explicació del cartell, es va presentar al Director de la Passió 2024 on el Sr. Jordi Llinàs va fer unes poncellades de com serà “La Passió” d’aquest any, per finalitzar l’acte el cartell “Armats 2024” va ser presentat per el mateix president d’Armats de Mataró com a autor. La cloenda la va fer l’actual Regidora de Cultura la Sra. Heidi Pérez donat que l’alcalde Sr. David Bote es va excusar per duplicitat en l’agenda, al coincidir en l’entrega de premis de “La Nit de l’Esport” .

Ha estat un acte agraït per la gran assistència de públic i per un entorn dinàmic que ha fet que tot fluís.

https://x.com/tvmataro/status/1750998546860347824?t=7OT6M62AuLSecqYISD8eFw&s=08

 

Tags:
,


La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar