En record de “Rafa”, Rafael Acedo Alberto

Ens ha deixat Rafael Ángel Acedo Alberto, “Rafa”,  company de viatge de tota la família que conformem la Setmana Santa mataronina. Integrant de l’ “Hermandad de nuestro padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza” va ser-ne un membre molt destacat i impulsor, essent l’any 1991 “Hermano Mayor”.  

Vam poder gaudir de la seva companyia formant part del Maniple dels armats a les desfilades del Pessebre Vivent de Calella, on amb pocs assajos va desfilar com un armat més. 

Tots el recordarem. La seva personalitat, la peculiar veu i el seu parlar serè, gran comunicador, moderador en molts actes, presentador en el món de la ràdio local i col·laborador habitual de Televisió de Mataró i Mataró Ràdio, on tenia un programa propi dedicat a la cançó popular andalusa. Un referent per l’Associació Comissió de Setmana Santa de Mataró.

Fem arribar els nostres condols per a tota la família, amistats i als germans/nes de l’ “Hermandad de nuestro padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de la Esperanza”. Al Cel Sigui. La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar