La Diada, once de setembre del 2022

Com fa anys, aquest, també ens hem afegit a l’Ofrena Floral davant del monòlit en honor a Rafael Casanova i a tots els defensors de la llibertat nacional de Catalunya. La tradicional ofrena, ha recuperat aquest any el format habitual previ a les restriccions i s’ha celebrat amb la presència de públic. Com és tradicional, ha començat amb la interpretació del Cor Madrigalista de Mataró d’ “El Cant del Poble”, amb lletra de Josep M. de Segarra i música d’Amadeu Vives. Tot seguit, l’alcalde i els portaveus dels grups municipals, després ha estat  entitats mataronines i dels sindicats.

Armats de Mataró, amb una representació de la seva junta directiva, el president Joaquim Valls, acompanyat dels vocals, David Montalban, Miquel Àngel Quijorna, Dídac Benítez, Òscar Giganto, Fran Cortés i Fernando López, han fet la seva aportació dipositant el ram de flors a peu del monòlit.

Durant l’ofrena, el Cor Madrigalista ha interpretat “Els Segadors” i l’entitat Mestres del Gai Saber han interpretat el ball d’homenatge a Joan Serra, dansa que es va ballar per primera vegada el 2015.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar