2022 Vuitena Edició Mostra d’Entitats

La 8a Mostra d’Entitats de la ciutat de Mataró en una na nova edició d’aquesta efemèride que es duu a terme cada 2 anys i de la qual l’edició del 2020 va haver de ser suspesa per la pandèmia. Enguany però, 85 entitats de la ciutat han estat presents a la mostra, manifestació de l’ample teixit associatiu de la capital del Maresme. Hi ha hagut 71 carpes on les entitats han pogut donar informació sobres les seves activitats i finalitats. Així mateix 13 actuacions a l’escenari de la Rambla, 8 activitats a l’espai de Jocs i 5 a l’espai Tallers.

 

Els Armats hem estat presents a la carpa 27, on els visitants han pogut gaudir de diferents opcions com veure un equip sencer d’armat, accedir a exemplars de la revista d’enguany, adquirir el llibre de la Història dels Armats, veure material audiovisual i la novetat d’enguany, provar el pas de “fangar” amb llança. Més de 30 persones ho han provat, després de rebre les instruccions del seu funcionament (el primer cop no és fàcil). El nostre Alcalde, David Bote, ha estat un dels que ho ha provat i ho ha fet força bé.

Un dia calorós en excés, com ja acostuma a ser habitual, que no ha impedit una notable afluència de visitants de Mataró i comarca.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar