Diumenge de Rams 2022

S’ha fet esperar. Si el 14 d’abril del 2019 esmentàvem el fet de la nostra 10a participació consecutiva a la Processó del Prendiment, la 11a ha trigat dos anys en arribar pels motius abastament coneguts. Retrobament, doncs, amb les desfilades al carrer, les evolucions i el pas de fangar dels Armats de Mataró.

Després de les darreres instruccions al pati del local a càrrec del Capità Manaia Mario Martínez, que s’estrenava en el càrrec a les processons de la nostra ciutat, concentració al Fossar Xic, des d’on el Maniple s’ha dirigit a Santa Maria per a retrobar-se amb el seguici i els portants de Jesús Captiu.

La processó, presidida per Mn. Josep Rodríguez, consiliari i rector de la Basílica de Santa Maria i per Monsenyor Javier Vilanova, Bisbe Auxiliar de Barcelona, ha seguit l’itinerari previst fins arribar al punt neuràlgic de la Baixada de les Escaletes.

La pujada de la nostra Biga, que enguany estrenava cavall, de les seccions del Maniple marcant el pas i fent encreuaments i la posterior pujada del misteri han marcat el fet culminant de la processó. De retorn a Santa Maria, els Armats hem fet un passadís i una evolució com a homenatge als portants de la Germandat i d’altres confraries que els han ajudat en aquest acte. Un cop arribats a Santa Maria, un darrer quadre com a comiat ha posat punt i final al nostre retrobament amb els carrers de la nostra ciutat en la primera processó post-covid.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar