Missa de Dolors i en sufragi dels nostres difunts 2022

Recordem amb algunes imatges, dos actes esdevinguts el darrer cap de setmana, prèviament al Diumenge de Rams.
La Missa dels Dolors, que se celebra el divendres abans de Rams, va concentrar a la Capella del mateix nom un bon nombre de socis, que juntament amb els fidels que assistien a la missa, van omplir un cop més la capella, joia del barroc català.

A més del ritual litúrgic, aquesta missa compta amb la presència del Banderer d’Honor de la temporada, que aquest 2022 és el company Jordi Martí i Gelabert, el qual va ser l’encarregat de portar la Bandera dels Armats fins el peu de l’altar i va adreçar unes paraules d’agraïment en finalitzar la missa. La vinculació dels Armats amb la Mare de Déu dels Dolors es remunta a la primera meitat del segle XX i en l’actualitat se la considera la patrona dels Armats. Per aquest motiu el president dels Armats, Joaquim Valls, va adreçar unes paraules als fidels congregats.

Un cop finalitzada la missa es van fer les fotografies amb el Banderer d’Honor i ràpidament els assistents que participaven a la representació de la Passió van anar a canviar-se per a poder fer la representació del divendres.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar