Inauguració CASTRUM de Mataró

A les 6 de la tarda del dia 29 de juliol, el Castrum ha estat el centre d’atenció de molts mataronins i mataronines. Fins ben tocades les 9 del vespre, al voltant de 400 persones van gaudir de l’exposició que restarà oberta la majoria de dissabtes de l’any i d’altres dates especials que ho precisin.

Es d’agrair les mostres d’efecte rebudes per convidats que per motius d’agenda no podien assistir aquest dia. Entre el visitants han estat : els medis de comunicació, autoritats civils , representants de l’església i polítics de la ciutat, socis i sòcies, antics companys de maniple i altres companys de maniples de Banyoles, de Calella i Sant Vicenç de Castellet, representants d’entitats mataronines de renom i foranes totes relacionades amb la cultura i la tradició, l’Associació Comissió de Setmana Santa de Mataró i la Federació Catalana de Passions, mataronins i mataronines que estimen l’entitat i la tradició, veïns i veïnes i d’altres assistents que era la primera vegada que tenien contacte amb armats.

Es van rebre regals, detalls i presents i tothom va coincidir amb comentaris afalagadors, el més utilitzat, “el local amb el sobrenom de Castrum i l’exposició de les tres plantes, encisa i ha de ser una part més de la imatge de la ciutat a reu on es conegui”. –N’estem molt agraïts per tots els comentaris que vam rebre-

Tots els visitants van estar assistits indistintament per president i membres de Junta i l’equip de logística que els acompanyava . La informació fluïa de manera que les preguntes es resolien ràpidament , una gran feina, i tot amenitzat amb una copa de cava.

El dia 6 i 13 de juliol s’obre l’exposició de 11h a 13 h i fins el 14 de setembre no es tornarà a obrir portes per al públic, encara que els socis i sòcies poden fer-ne us durant tot l’any.

Armats fan Mataró, fan historia, fan cultura i fan família.
Visca Armats de Mataró. !!!!

https://www.tvmataro.cat/stories/story/nou-castrum-a-laltura-dels-armats-de-mataroLa pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar