Assemblea Armats de Mataró 19 d’octubre 2023

Avui, s’ha fet l’Assemblea d’Armats de Mataró per preparar les últimes activitats d’aquest any 2023  que participarà l’entitat i preparar les activitats que organitza i col·labora l’entitat en el 2024 per la Setmana Santa mataronina. Lluny dels espais habituals del barri del centre de Mataró, en el Centre Cívic de Can Cabot i Barba de Mataró, en una amplia sala i molt còmode, espai cedit per l’Ajuntament de Mataró per tenir el local (Castrum) en obres d’adequació. Ha estat en un horari gens habitual que ha provocat que molts socis i sòcies per motius laborals no han pogut assistir-hi, és d’agrair als assistents l’esforç. Ha constat de cinc punts .

1.- Lectura i Aprovació de l’acte de l’Assemblea anterior. ( Aprovada )

2.-Informe del President, amb el detalls dels anys 2023 fet i 2024 pendents ,dels següents temes :
-Federació Catalana de Passions – Associació Comissió de Setmana Santa – Ajuntament de Mataró – Mataró Audiovisual – Revista i Cartells -Missa en Honor a la Mare de Deu dels Dolors i en sufrago dels Nostres Difunts – Processó del Prendiment -La Passió Últims dies de Jesús – Desfilades i Processons – Pessebres Vivents 2023 – Altres Col·laboracions 2024 – Efemèrides de 210 anys a 5 anys.

3.-Informe del Capità Manaia, amb l’esquelet d’actes del Maniple 2023 – 2024 abans de Setmana Santa:
– Pessebre Vivent de Corró – Pessebre Vivent de St Esteve de Palautordera – Pessebre Vivent de Canet – Els Pastorets de Sala Cabanyes – Trobada per els 75 anys del Maniple de Manaies de Banyoles .

4-Precs i Preguntes.
5- Loteria i cloenda.

L’Assemblea a finalitzat dins de l’horari previst i la sensació ha estat d’una Assemblea informativa molt positiva i de gran comunió entre els assistents i la Junta en la direcció a seguir.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar