Sopar Social d’Armats de Mataró any 2023

Armats de Mataró va fer ahir dia 25 el tradicional Sopar Social ,al igual que els últims anys la celebració va ser al Hotel Atenea, del Port de Mataró . Casi una setantena de comensals van gaudir d’uns plats exquisits i de una agradable vetllada mantenint el protocol de passades edicions.

Aquest any per motius d’agenda el Alcalde David Bote, es va excusar, però va deixar clar la seva intenció de ser-hi en futures edicions. Igualment es va excusar la nova Regidora de Cultura Elisabeth Ruiz per motius de baixa per maternitat, en el seu lloc va ser-hi en Xesco Gomar, que desenvolupa funcions de Regidor de Cultura. També va compartir sopar amb Armats de Mataró la nova Adjunta de Regidoria de Cultura Heidi Pérez. Mossèn Jaime Moyá va acompanyar-nos per primer cop doncs des de avui es el rector de la Basílica de Santa Maria i 4 parròquies mataronines i abans no havia estat vinculat a cap parròquia mataronina.

El Banderer d’Honor d’aquest any Joan Jordán de 81 anys i Sra van compartir, com marca el protocol, la taula presidencial donant la coincidència de ser-hi present el soci més jove Julen Martínez de 2 setmanes acompanyat del seu pare el Capità Manaia Mario Martínez i la seva Sra. L’entrega de premis i plaques va ser la següent:

  • Placa de la Passió : ( Es va entregar en la Botifarrada x Càritas ). El soci Marc Romagosa va rebre la placa a mans del Director Jordi Llinàs.
  • Placa de Banderer d’Honor. El soci Joan Jordán va reble la placa a mans del Capità Manaia Mario Martínez.
    Premi ArNat 2023. L’armat votat pel Maniple, Nil Suari va rebre premi a mans del President Joaquim Valls.
    Premi ArMat 2023.L’armat votat pel Maniple, Dani Palomo el va rebre a mans el Regidor Xesco Gomar.

La cloenda de l’acte la va portar a terme el mateix regidor, rebent un gran aplaudiment per les paraules dites i amb el sentiment que les va dir, cosa que Armats de Mataró agreix profundament.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar