Mossèn Jaime Moyà nou rector de Santa Maria de Mataró

Avui s’ha celebrat la Presa de Possessió de Mossèn Jaime Moyá Querejeta com a rector de les parròquies de Mataró en lo que s’anomena la Zona 1, que son la Basílica de Santa Maria de Mataró, Sant Josep, Sant Simó i Sant Pau i Montserrat, i com director pastoral de tots els centres, ermites i congregacions d’aquesta demarcació parroquial.

Demà, dia 25 farà un any que va rebre la Ordenació sacerdotal per L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella,  amb els bisbes auxiliars Sergi Gordo i Xavier Vilanova com a concelebrants principals en la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

Amb la nau central de la Basílica de Mataró plena per la comunitat cristina , sent-hi entre els presents congregants, confrares, membres de la germandat, del cos de portants i d’Armats de Mataró, s’ha iniciat la cerimònia d’acció de gràcies, presidida pel Vicari Episcopal, s’ha formalitzat l’acte de nomenament al la Basílica de Santa Maria. S’ha fet el jurament i acte d’obediència, les claus del sagrament i finalment ha fet la signatura junt amb els dos testimonis de cada parròquia que regirà com rector, assistit per els preveres i diaques en les tasques pastorals.

Des d’ Armats de Mataró li fem arribar el nostre escalf, comunió i compromís !La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar