La Diada, onze de setembre del 2023

Com cada any una representació d’ Armats de Mataró a participat en l’Ofrena Floral davant del monòlit en honor a Rafael Casanova i a tots els defensors de la llibertat nacional de Catalunya.

Seguint el protocol, l’acte ha començat amb la interpretació del Cor Madrigalista de Mataró d’ “El Cant del Poble”, amb lletra de Josep M. de Segarra, l’entitat Mestres del Gai Saber ha interpretat el ball d’homenatge a Joan Serra. Tot seguit, l’alcalde David Bote i els portaveus dels grups municipals han fet l’ofrena, s’ha interpretat l’himne nacional de Catalunya “Els Segadors” per el Cor Madrigalista . Posteriorment han seguit fent l’ofrena les entitats mataronines.

Aquest any, la representació d’Armats de Mataró ha estat mb el president Joaquim Valls acompanyat dels membre de junta Dídac Benítez, Fran Cortés, Fernando López , el Capità Manaia: Mario Martínez acompanyat del seu fill Julen Martínez, ara el soci més jove de l’entitat i amb la seva parella Lorena Zamora, el socis i sòcies Kevin Cortés, Miquel Àngel Quijorna, Martí López, Jana López i Toribio Gutierrez , s’ha fet la aportació dipositant el ram de flors a peu del monòlit amb salutació al monòlit i les autoritats.

Seguidament ha estat el torn de la resta d’entitats, grups polítics i dels sindicats concloent el solemne acte.

Visca els Armats i visca CatalunyaLa pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar