Desfilades a Firapassió Esparraguera 2023

Un altre any Armats de Mataró a participat a la Firapassió d’Esparraguera, en aquesta edició del 2023 s’ha desfilat aquest diumenge dia 5 en dos sessions, a les 11h i a les 13 hores.

El públic que gaudia dels mercats i parades de la fira immortalitzava els moments amb el mòbil, sorprès al veure el Maniple desfilar i picar amb el tarannà que caracteritza a Armats de Mataró per la seriositat i passió al compàs dels timbals i el bombo .

 

Aquesta fira , la única fira de passions de Catalunya, és un festival cultural i comercial, organitzat per La Passió d’Esparreguera i l’Ajuntament que fa retrocedir els carrers del centre del municipi fins a l’any zero i concentra un centenar de parades d’artesania, gastronomia, bijuteria, moda i bellesa, entre d’altres. A més, durant el cap de setmana també es realitzen tot un seguit d’activitats culturals i festives al voltant de la fira que li donen aquesta particularitat tant singular.

Una vegada s’ha finalitzat les actuacions d’Armats de Mataró s’ha pogut dinar en germanor compartint els bons moments i converses entre companys i familiars acompanyants.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar