Pessebres Vivents i Els Pastorets 2022, il·lusió i col·laboració.

Un any més, l’Associació Armats de Mataró es bolca en col·laborar amb altres entitats culturals per seguir la tradició en les dates de Nadal. Els més menuts i els que no ho són tant podran aquest any també gaudir dels Pessebres Vivents i Els Pastorets. L’esforç ja està programat i els socis i sòcies ja s’han preparat per anar-hi.

Col·laborem el dia 17 de desembre  al ” Pessebre Vivent de Santa Maria de Palautordera ” i el mateix dia al ” Pessebre Vivent de Canet de Mar “.

 

També col·laborem el dia 17 i 18 de desembre al ” Pessebre Vivent de Corró d’Avall ” i participem en ” Els Pastorets de Mataró ” en totes les seves representacions.

Aquestes activitats de col·laboració, porten fent-se durant anys en l’associació, representen un esforç, si!, però al mateix temps hi ha una gran recompensa motivadora, el poder col·laborar d’una manera altruista i desenfadada. I així el públic assistent pot gaudir d’aquells soldats romans que tots de petits posàvem a l’entrada del Betlem, que després quedava tot enfarinat i era un continu anar i venir de figures.

Esperem que la pluja sigui respectuosa amb la il·lusió i ens permeti gaudir a tots d’aquesta teatralització d’una part molt important de la vida del cristianisme.  

Us convidem a assistir-hi, La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar