La presentació del Web a la Nau Gaudí de Mataró

En el marc extraordinari de la Nau Gaudí, el dissabte 5 de novembre s’ha dut a terme la presentació de la nova Web dels Armats de Mataró.
La nova Web afegeix un nou mitjà de distribució de contingut informatiu, que s’afegeix i complementa als ja existents a Blogger, Facebook, Instagram, Youtube i Twitter.

Entre el públic assistent vam gaudir de la presència del nostre alcalde  David Bote, de companys de les confraries, de la Federació de Passions, companys Armats i familiars.

L’acte va començar amb unes paraules del president dels Armats Joaquim Valls, que va comentar els motius pels quals era necessària una pàgina web de cara a la informació de la nostra entitat i les seves particularitats.
Seguidament el dissenyador i desenvolupador de la nova pàgina web Víctor Rodríguez, va fer una glosa de tots els passos seguits per a definir el disseny i el contingut de la mateixa.

A continuació el president va entrar a la pàgina Web i va fer una explicació de cadascun dels principals apartats que s’ofereixen, amb el detall del seu contingut i opcions. Les opcions principals que s’ofereixen al visitant són: Associació, Activitats, Notícies, Galeria, Calendari, Vincles, Botiga, Contacte i Avís Legal.

Com a cloenda de l’acte, l’alcalde David Bote, va fer esment de l’espai on es desenvolupava l’acte com a part important del patrimoni mataroní i de la feina important duta a terme en el desenvolupament de la nova web com a mitja de comunicació i informació.
Un aperitiu i el cava per a tots els presents va posar punt i final a l’acte.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar