2022 Comiat al consiliari Mn. Josep Rodríguez

A mitjans d’agost, les entitats i persones vinculades a la parròquia de Santa Maria, rebíem una carta de Mn. Josep Rodríguez, rector de Santa Maria, on manifestava que des de l’Arquebisbat de Barcelona se li havia facilitat un permís d’absència per a exercir el ministeri a l’arxidiòcesi de Mèrida, la seva arxidiòcesi d’origen. En el mateix escrit comunicava la seva decisió de celebrar una eucaristia d’acció de gràcies i de comiat el dissabte 27 d’agost a les 8 del vespre a la Basílica de Santa Maria, on convidava a tots a l’acte litúrgic i a un refrigeri per a poder parlar i gaudir d’una estona festiva.

 

Dissabte, doncs, es el dia d’aquest acte de comiat. La Basílica, com era de suposar, plena de gent. Mossèn Josep Rodríguez acompanyat durant l’acte litúrgic per representats d’altres parròquies en l’altar i com feligresos hi ha representants de les entitats vinculades a la parròquia i a les seves activitats, representants d’altres parròquies, de l’ajuntament, particulars… tots aplegats per a acompanyar a qui va ser durant 4 anys rector de la Basílica de Santa Maria de Mataró i consiliari d’Armats, confraries i germandats que tenim a la parròquia de Santa Maria com seu canònica.

 

En acabar la missa s’han fet unes lectures com a mostra de reconeixement de les entitats presents a la tasca desenvolupada per Mn. Josep durant la seva etapa al capdavant de la parròquia. Després de la part més protocol·lària i ja en un ambient més distès dins de la Basílica, diferents entitats i associacions han fet entrega, a títol personal, de recordatoris i obsequis a Mn. Josep, mentre es duia a terme el refrigeri. Armats l’hem obsequiat amb la tradicional fotografia a l’Altar Major, de tot el Maniple participant als actes del Dijous Sant d’aquest any 2022

Des dels Armats de Mataró volem agrair la tasca de Mn. Josep, a qui li desitgem molta sort en aquesta nova etapa.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar