2022 Sopar Social 40 anys desprès del primer

Després de dos anys d’absència pels efectes de pandèmies, enguany s’ha pogut celebrar el Sopar Social, en la que ha estat la seva 14a edició des de la seva recuperació al 2007.

El sopar va néixer gairebé amb la recuperació de l’entitat, es va deixar de celebrar durant unes quantes temporades al començament d’aquest segle. Novament les sales de l’Hotel Atenea Port han acollit socis, familiars i acompanyants. En David Montalban ha estat l’encarregat de conduir el protocol del sopar.

Enguany ens han acompanyat a la presidència el nostre alcalde, sr. David Bote, el regidor de Cultura, sr. Xesco Gomar, el Rector de Santa Maria i consiliari, Mn. Josep Rodríguez i el Banderer d’Honor 2022, sr. Jordi Martí. També ens han acompanyat el President de la Federació Catalana de Passions, sr. Jordi Carapuig, i el President en funcions de la Comissió de Setmana Santa, sr. Jordi Merino.

El sopar es va obrir amb el parlament del president sr. Joaquim Valls, on va remarcar el fet dels 40 anys del Sopar Social, els motius per a un acte com aquest i la seva rellevància en la història recent de l’entitat. A continuació es va donar pas a una filmació de benvinguda realitzada pel company Sergi Julià. Un cop finalitzat el sopar en sí i després d’una sobretaula, es va procedir a l’entrega dels guardons i premis de la temporada 2022.

El premi Armat ha estat per Sergi Vives, que l’ha recollit de mans de Jordi Llinàs (ajudant del Capità, en absència del titular Mario Martínez). El premi Arnat ha estat per Fran Cortés, que l’ha recollit de mans de Mn. Josep Rodríguez. Pel que fa al Banderer d’Honor, Jordi Martí ha recollit la placa commemorativa de mans de l’Alcalde David Bote. També s’ha anomenat al Banderer d’Honor 2021, el sr. Joan Cuenca, ja que l’any passat no hi va haver sopar. Malauradament aquest any no ha pogut estar present.

Un altre reconeixement que es fa als socis, és el reconeixement a la seva pertinença a l’entitat de forma continuada durant 25 (insígnia de plata) i 50 anys (insígnia d’or), independentment de la seva tasca dins de la mateixa. Enguany no hi ha hagut socis d’insígnia d’or, però sí 6 de plata, que han estat: Sergi Valls, Carles Trell, Francesc Ariño, Dídac Benítez, Mari Carmen Mairena i Carol García.

Pel que fa al capítol dels parlaments, enguany s’han adreçat als assistents Fran Cortés, Jordi Martí i el nostre Alcalde. Fran Cortés ha fet un emotiu text sobre el sentiment i tot el que envolta el fet de ser Armat, la relació amb els companys, la germanor i el privilegi de formar part d’una família com la dels Armats. Jordi Martí, com a Banderer d’Honor, ha agraït el fet d’haver estat escollit enguany i ha demanat a les institucions més ajuts per a entitats com la nostra. Per la seva l’alcalde David Bote va manifestar que s’intentaria ampliar la col·laboració, reconeixent les dificultats socials per a continuar endavant amb les tasques que desenvolupen les entitats com la nostra.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar