Botifarrada per Càritas any 2022

L’esmorzar conegut tradicionalment com a “botifarrada” i que durant moltes de les seves edicions no s’ha celebrat a l’Hort del Rector com en la darrera edició, que per culpa de la pandèmia va ser el 2019, si no a l’espai inferior, l’Hort del Campaner. El matí del diumenge unes 58 persones entre socis armats, familiars i acompanyants es van concentrar a l’esmentat espai tot cercant l’ombra d’un dia ben assolellat, per a gaudir d’un esmorzar de germanor. A les 9 del matí va començar i a les 4 de la tarda l’acte va finalitzar.

 

Dins d’aquesta activitat es va promoure un nou acte de solidaritat amb Càritas de Mataró, recollint aliments per a contribuir a la causa d’aquesta entitat solidària. Es van recollir uns 115 kg de productes. Jaume Gonzalez, vocal del Consell Directiu de l’entitat, va adreçar un escrit d’agraïment indicant la quantitat recollida.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar