Desfilada i actuació a Firapassió 2022

L’any 2020, esmentàvem la nostra primera participació a la Firapassió d’Esparreguera. Pocs podíem pensar que aquella temporada seria l’única desfilada dels Armats de Mataró, però així va ser pels motius coneguts per tots. Dos anys després i gràcies a les millores continuades de les restriccions sanitàries, hem pogut tornar a desfilar pels carrers d’aquesta fira de productes artesanals.

Arribats a destinació i un cop superats els diferents entrebancs que se’ns han presentat, ens hem pogut canviar al mateix escenari del teatre per a poder fer les sortides pactades a les 11 del matí i a la 1 del migdia, amb la desfilada a pas lleuger i pas de fangar pels carrers de la Fira i la representació del Relat del Centurió (enguany al carrer dels Arbres enlloc de la plaça de Santa Eulàlia) a càrrec dels companys Joan Ferreras i Quim Tudela, que malgrat que enguany no disposaven de sonorització, han superat l’entrebanc oferint al públic un text carregat de simbolisme i força dramàtica.

Un cop finalitzades les dues desfilades i amb tot el material recollit, armats i acompanyants hem gaudit d’un animat dinar al Bas Restaurant Ibarra. Després de dinar, hem tornat a Mataró, donant així per finalitzada la primera activitat de la temporada pel que fa a les desfilades. Ara esperem la Setmana Santa.  Cal remarcar el fet de que aquesta activitat ha estat la primera desfilada com a Capità Manaia de Mario Martínez i Carballo, escollit en les darreres eleccions al càrrec.La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar