2022, 20 anys Desfilades Patrimoni Cultural de la Ciutat

Aquesta temporada s’han celebrat els 20 anys de la declaració de les Desfilades dels Armats de Mataró com a Patrimoni Cultural de la Ciutat, el 7 de març del 2002, es va aprovar aquest reconeixement. L’any 2012 i per a commemorar el X aniversari, es va organitzar una acte institucional al Saló de Plens de l’Ajuntament. L’Acte va ser presidit pels aleshores alcalde Sr. Joan Mora i president dels Armats Sr. Jordi Llinàs.

 

Hi eren presents una part dels regidors del nostre ajuntament, la Junta dels Armats, el rector de Santa Maria, companys de les confraries, socis Armats, familiars i amics que van omplir la Sala de Plens.El periodista i historiador Sr. Manuel Cusachs i Corredor va ser l’encarregat de fer una conferència sobre el Mataró dels segles XVIII i XIX finalitzant amb una breu pinzellada sobre fets remarcables de la història dels Armats des de l’any 1705 fins al segle XXI.

 La pàgina web d'Armats de Mataró utilitza cookies pròpies i de tercers per facilitar la navegació per a la pàgina web, així com emmagatzema les prèvies seleccionades per l'usuari durant la seva navegació. No utilitzem cookies per emmagatzemar o tractar dades de caràcter personal. Premi acceptar si considera seguir navegant. Més informació

Los ajustes de cookies en esta web están configurados para «permitir las cookies» y ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues usando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en «Aceptar», estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar